Autor: Helen Roots • 24. aprill 2023

Kas uus valitsuslepe toob tööseadused tänapäeva

Värske saade „Töö ja palk“ uurib, mida ootavad personalijuhid uuelt koalitsioonilepingult.
Telia personalidirektor Ingrid Viinapuu ja Eurora personalijuht Estel Pukk
Foto: Helen Roots

Saatejuht Helen Roots on külla kutsunud PARE tööelu töörühma liikmed, Eurora personalijuhi Estel Puki ja Telia personalidirektori Ingrid Viinapuu, kes kirjeldavad, missuguseid ettepanekuid PARE koostatud tööelu manifestist on erakonnad valitsuslepet koostades arvestanud, ning räägivad lahti, mida nende punktidega seoses uuelt valitsuselt oodatakse.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700