Autor: Meelis Mandel • 3. mai 2023

Ametiühingute juht: on vastuvõetav, kui kõrgem alampalk kaotab töökohti

Kui vaadelda alampalga tõusu ja selle mõjul kaasnevat madalapalgaliste töökohtade kadumist, siis alampalk prevaleeriks, ütles ametiühingute keskliidu esimees Jaan-Hendrik Toomel.
Ametiühingute keskliidu juht Jaan-Hendrik Toomel
Foto: Andras Kralla

Toomel rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et kui valitsus peaks sekkuma alampalka kehtestamisse, siis see oleks vastumeelne ametiühingutele. Tema meelest võiks jätkata praeguse traditsiooniga, kus alampalga lepivad kokku tööandjate ja töövõtjate esindajad.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700