Autor: Signe Sillasoo • 12. mai 2023

Värbamise salarelvaks muutub juhi maine

Saates "Fookuses: juhi areng" tuleb juttu globaalsest tööjõuturust, talentidest ja palgast. Ehk täpsemalt sellest, kui palgast enam ei piisa talentide värbamiseks, siis mida veel tööandjalt oodatakse, samuti palkade avalikuks muutumisest, tehisintellekti rollist värbamises, globaalsest tööjõuturust ja seal konkurentsis püsimisest ning muutunud ootustest juhtidele.
Apotheka Mustamäe Apteegi juhatuse liige Jürgen Jänese ja Fontese partner ja juhtivkonsultant Kadri Sooberg-Aettik

Saates on külas Apotheka Mustamäe Apteegi juhatuse liige Jürgen Jänese ning Fontese partner ja juhtivkonsultant Kadri Sooberg-Aettik.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700