Autor: Janno Riispapp • 17. mai 2023

Juht: "Ärge andke palgasurvele järele, see võib valusalt kätte maksta!"

Töötajad ootavad palgatõusu, kuid lähenemas on ebastabiilsed ajad, sestap tasub ettevõtjatel palkade tõstmisega olla ettevaatlik, soovitab tööjõurendifirma juht Janek Sirg.
Hansavesti juht Janek Sirg (paremal) hoiatab liiga kiire palgakasvu ohtude eest
Foto: Raul Mee

“Pigem olla ettevaatlik, mitte anda palgasurvele järele, sest võib-olla juba septembris võib see palgakasv väga valusalt kätte maksta. Inflatsiooni üritatakse pidurdada ja ega palgakasv inflatsioonile hästi ei mõju,” rääkis Sirg Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700