Autor: Helen Roots • 22. mai 2023

Tööõnn saab õitseda vaid hea firmakultuuriga ettevõttes

Kuidas mõjutab töötajate heaolu nähtus nimega organisatsioonikultuur ning kas ja kuidas mõjutavad töötajad ise organisatsioonikultuuri? Kuidas teadlikult organisatsioonikultuuri kujundada ja millest alustada, eriti siis, kui ettevõttes on nt üle 1000 töötaja? Kuidas on üldse võimalik igaüheni jõuda?
Tööõnne spetsialist Tiina Saar-Veelmaa ning organisatsioonikultuuri uurija Irene Metsis
Foto: Helen Roots

Värske saade „Töö ja palk“ vaatab seekord tööst ja palgast natuke kaugemale, sellesse, kui oluline on, et inimene end töökohal ka hästi tunneks, ja millele oleks ettevõttel tööandjana mõistlik tähelepanu pöörata, et töötajad tunneksid end kaasatuna ja osana millestki suurest. Neid keerulisi küsimusi aitavad saatejuht Helen Rootsil lahti rääkida psühholoogist tööõnne spetsialist, koolitaja ja konsultant Tiina Saar-Veelmaa ning personalijuhist organisatsioonikultuuri uurija, koolitaja ja konsultant Irene Metsis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700