Autorid: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht, Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 25. mai 2023

Digipööre ettevõttes loob võimalusi, aga ole valmis ka üllatusteks

Digimaailm areneb meeletu kiirusega ning ettevõtted on suurte ja tähtsate valikute ees – kas jätkata vanaviisi või hüpata digipöörde rongile ja võtta vastu uued väljakutsed. Uues saatesarjas „Digitark äri“ arutame võimalusi, kuidas digipööret oma ettevõtte hüvanguks kasutada.
Fotol vasakult: Külli Reino, Liisu Lell, Anneli Võsu ja Mare Timian
Foto: Kai Koks

Sarja avasaates tuleb juttu sellest, miks ja kellele on digipööre oluline, kuidas digipööret ettevõttes alustada ja mida see äriliselt tähendab. Vaatame, kuhu on Eesti digipöördega jõudnud ning millised on ettevõtete kõige olulisemad väljakutsed, võimalused ja hirmud seoses digipöördega. Samuti toome näiteid apsakatest, mis on juhtunud ettevõtte tegevuste digiteerimisel.

Saatekülalised on tehnoloogiaettevõtte AccoSuite esindajad Anneli Võsu ja Liisu Lell. Saadet juhivad raamatupidaja.ee ärijuht Mare Timian ja palgauudised.ee toimetaja Külli Reino.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700