Autor: Kristjan Kurg • 2. juuni 2023

Puhastusfirma juht: uus alampalga kokkulepe on väga hea uudis

Värskelt sõlmitud alampalga kokkulepe tööandjate, ametiühingute ja riigi vahel on väga hea uudis, kui võtta arvesse pikaajalist planeerimist, märkis SOL Balticsi Baltikumi tegevjuht Rinel Pius.
Rinel Pius
Foto: Andras Kralla

Pius rääkis Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis, et kuigi miinimumpalga tõus suurendab ka tema juhitava ettevõtete palgasurvet, siis vähemalt pikaajalisele planeerimisele annab alampalga kokkulepe hea tooni.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700