Autor: Neeme Korv • 12. juuni 2023

Tööstur praegusest olukorrast: õpetame töötajaid ümber, aga ei koonda

Oleme praegu keskendunud sellele, et oma töötajaid rotatsiooni korras ümber õpetada teistele töökohtadele, mis on tõhusamad, rääkis ventilatsiooniettevõtte ETS NORD juhatuse esimees Urmas Hiie.
ETS NORD juhatuse esimees Urmas Hiie
Foto: erakogu

Hiie märkis, et koondada pole neil praegu plaanis. "Eks see suvi tuleb raske. On teatud tooterühmad, kus on tulnud kokku tõmmata," tõdes ta ja lisas, et kogu tööstussektor on äraootaval seisukohal, Skandinaavias on ehitusturu langus, sest turg on seal tublisti üle kuumenenud.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700