Autor: Rivo Sarapik • 21. juuni 2023

Meie poole on teel tõeline töötajate kriis

Kuigi tööandjad ja ettevõtjad on töötajate puudusest rääkinud pikalt, siis tõeline töötajate kriis alles saabub, hindab saates OSKA peaanalüütik Yngve Rosenblad.
Raul Puusepp ja Yngve Rosenblad
Foto: Raul Mee ja Liis Treimann

Mis on tööjõukriisi põhjused, kuidas seda lahendada nii hariduse, tervise valdkonna otsustega kui välistöötajate värbamise lihtsustamisega ning kuidas riik tööturule paindlikkust juurde saab tuua, sellest räägivad saates Yngve Rosenblad ja Eesti Tööandjate Keskliidu tööturu töörühma juht Raul Puusepp.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700