Autor: Helen Roots • 14. juuli 2023

Tööjõuturg lähivaates: ootused, väljakutsed ja võimalused

Kui palju on tööjõuturg tegelikult muutunud? Kuidas on töö sisu, töökohad ja töökorraldus uute ootustega kohanenud ja nendele vastavaks kujunenud? Kas töömaailm on läbi teinud arengu, mille tulemusena on tekkinud uued väljakutsed?
Ilona Viilu, Helen Roots ja Sirje Tammiste
Foto: Andres Laanem

Juulikuu saates „Töö ja palk“ sukeldume tööjõuturu salapärastesse telgitagustesse ja avame uksed värbamismaailma lava taha. Uurime, mis on muutunud nii tööandjate kui ka kandidaatide jaoks, ning teeme selgeks, kuidas muutunud ootused ja värsked strateegiad on muutnud tööjõuturu dünaamikat. Vaatame üle, millised ametikohad on praegu värbamise seisukohalt väljakutsuvad ning milliseid oskusi ja erialasid tasuks õppida, et tagada stabiilsus ka pikas perspektiivis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700