Autor: Indrek Lepik • 18. juuli 2023

Ökonomist: tööpuudus peabki kasvama

Kuna möödunud aastatel on mitmetes sektorites olnud töötajaid väga keeruline leida, on tööandjad oma töötajatest seni kümne kümne küünega kinni hoidnud. See aga ei pruugi majandusele jõukohane olla, rääkis ökonomist Kristo Aab.
Ökonomist Kristo Aab näeb, et madal tööpuudus võikski kõrgem olla
Foto: Raul Mee

“Võib-olla me oleme mingis valguses ülemehitatud teatud sektorites, teatud valdkondades. Kui me räägime, et eelmisel aastal oli meil väike majanduslangus, aga tööpuudus on ikka viie protsendi juures, siis see võib-olla ei olegi meile jõukohane, peaksimegi natukene sealt ülespoole liikuma,” rääkis Aab Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700