Autor: Hando Sinisalu • 26. juuli 2023

Juhtimisnõustaja katsetab vaba puhkust: puhka nii palju, kui tahad

Koroonakriis tegi suure teene juhtidele, sest sundis juhte oma töötajaid rohkem usaldama, aga samas ka vastutust võtma, ütles Nobel People'i juhtimis-coach Kristiina Tukk.
Nobel People'i juhtimis-coach Kristiina Tukk
Foto: Kertin Vasser

Tukk rääkis, et näeb senise kogemuse pealt, kuidas töötajad võtavad rohkem vastutust, kui anda neile rohkem vabadust. Ta katsetab seda põhimõtet ka enda digiagentuuris puhkustega, kus töötaja võib puhata vastavalt oma soovile, kui töö on tehtud.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700