Autor: Indrek Mäe • 5. september 2023

Pea kolmandik on II pensionisambast lahkunud: arve esitatakse maksumaksjale

II sambast lahkunutel pole enamasti sääste, küll aga on neil kallid tarbimislaenud. On kaheldav, et nad suudavad endale pensionipõlveks vajaliku kapitali koguda.
Eesti Panga majandusuuringute allosakonna juhataja Tairi Rõõm
Foto: Liis Treimann

Eesti Panga värske uuring näitab, et pea kolmandik pensionikogujatest on pärast reformi teisest pensionisambast lahkunud. See tähendab aga tulevikus kõrgemat koormust maksumaksjale, kes peavad hättasattujad välja aitama.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700