Autorid: Lauri Leet, Romet Toomas Tiitsaar • 15. september 2023

Intensiivse töö tegijal tasub kodus tööasjad kõrvale jätta

Intensiivse töö puhul võib perega veedetud aega jääda väga väheks ning seetõttu võiks kodus tööst mitte rääkida, sõnas Targa Töö Ühingu konsultant Ave Laas hommikuprogrammis.
Targa Töö Ühingu konsultant Ave Laas.
Foto: Erakogu

Samas rääkis Laas, et kui on tahet ennast välja elada, siis võib kodus muidugi tööst ka rääkida. „Viimasel ajal on ju päris tugev teema, et kas peaks kodus mehega rääkima oma tööst või ei peaks,“ lisas Laas.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700