Autorid: Meelis Mandel, Eget Velleste • 27. september 2023

Ehitusmaterjalide tootjad panid kasumi palkadesse. Puidutööstuses käidi sarnast rada

Äripäeva konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv rääkis, kuidas puidutööstuse ettevõtted on käinud ühte jalga ning ehitusmaterjalide tootjad pole tulude kasvule vaatamata suutnud olla kasumlikud.
Foto: Raul Mee

"Ehitusmaterjalide tootjate müügitulu kasvas 18 protsenti, aga kasum kahanes 11 protsenti," ütleb Kõiv. Tema sõnutsi räägivad need numbrid sellest, et ettevõtetele tuli küll rohkem raha sisse, aga seda tuli kasutada palkade tõstmiseks.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700