Autor: Helen Roots • 5. oktoober 2023

Olla inimene ja lasta ka teistel olla

Mitmekesisusest kõneldes ei tasuks takerduda üksnes soolisusse ja vanuselisusse – need kaks aspekti on vaid mitmekesisuse kui nähtuse veepealne osa. Samuti ei saa mitmekesisusest rääkides jätta kõrvale võrdsust ja kaasamist. Kuidas need kolm omavahel seotud on?
Fotol Personaliuudiste juht Helen Roots ja psühholoog Andero Teras
Foto: Andres Laanem

Saatesarja „Töö ja palk“ oktoobrikuu esimeses saates on külas Mõttemaru juht, koolitaja ja psühholoog Andero Teras, kes avab mitmekesisuse mitmetahulist maailma ja räägib, keda me töökeskkonnas peale eelnimetatute tähele panema peaksime. Vastuse leiab muuhulgas ka personalijuhile väljakutset pakkuv küsimus, kuidas harida mitmekesisuse teemal nii juhte kui töötajaskonda.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700