16. oktoober 2023

Rohepööre vajab töötajatelt rohkem roheoskusi kui prügisorteerimine

Mis on roheoskused ja kuidas neid õpetada? Kuidas kaasata roheteemadesse töötajad ja kliendid? Kuidas kasutada oskuste registris kirjeldatud roheoskuseid ja kuidas valida sobivaim roheoskuste omandamise viis?
Maris Riim, Helin Kask ja Mayri Tiido.
Foto: Katre Savi

Roheidu istutamisest ja kasvatamisest jagavad nõuandeid ja kogemusi Swedbank Eesti jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim, Kutsekoja oskuste registri toimetaja Helin Kask ja koolitaja Mayri Tiido.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700