Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 12. oktoober 2023

Toodete ja teenuste ligipääsetavuse seadus toob ettevõtjatele kohustusi

Raadiosaates „Digitark äri” uurime, kuidas erivajadustega inimesed, sh ajutise trauma ja vigastusega inimesed saavad kasutada digitehnoloogiaid ning kellele ja milliseid kohustusi seab toodete ja teenuste ligipääsetavuse seadus.
Jakob Rosin, Mare Timian ja Annika Goroško.
Foto: Andres Laanem

Saates räägime, mida ligipääsetavus praktikas tähendab ning uurime saatekülalistelt, kuidas pangandus ligipääsetavuse küsimusi lahendab. Saates saame teada, et ligipääsetavus ei ole üldse mitte ainult erivajadustega inimeste teema. Erinevatel põhjustel võib see olla meie kõigi teema, näiteks ajutised vigastused ja traumad, kroonilised haiged, lapsed ja eakad jne. Ligipääsetavus põhineb inimese elukaarel, seega on see oluline teema, et kõik inimesed saaksid osaleda ühiskonnaelus.

Saatekülalised on Jakob Rosin, ajakirjanik ja ligipääsetavuse konsultant ning Annika Goroško, LHV jaepanganduse juht. Saadet juhib Mare Timian, raamatupidaja.ee ja palgauudised.ee ärijuht.

Saate „Digitark äri” toetaja AccoSuite kutsub sind tasuta konsultatsioonile. Saad praktilised näpunäited, kuidas majandustarkvara abil kulusid vähendada kuni 30%, säästa aega ning suunata need ressursid oma ettevõtte innovatsiooni ja kasvamisse. Meie ärilahendused on sulle taskukohased − olgu sul siis start-up, e-pood või 300 töötajaga rahvusvaheline ettevõte. Tule tasuta konsultatsioonile ja avasta kasvu allikad!

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700