Autor: Sigrid Hiis • 25. oktoober 2023

Skandinaavia suurim pank võlub töötajaid aastakümneteks

Sära silmis tööle minekust veel olulisem on õhtuni seda sära säilitada ning selle säraga ka koju minna, räägivad saates “Minu karjäär” Nordea Eesti finantsjuht Aveli Siivelt ning Management Partner Jaanus Läti. Mis aga on see miski, mis skandinaavialiku töökultuuri puhul töötajaid lausa nii võlub, et ühele ettevõttele lausa aastakümneid oma elust pühendatakse?
Nordea Eesti finantsjuht Aveli Siivelt ning Management Partner Jaanus Läti tõdevad, et skanvinaavialik töökultuur ja võimalus ettevõtte siseselt liikuda on vaid mõned Nordeas töötamise eelised
Foto: Sigrid Hiis

“Kogu asja võlu ehk seisnebki selles, et töö ja eraelu vaheline tasakaal on paremini paigas ning tunnetatakse ära, et töö peaks olema meeldiv osa elust, mitte tüütu kohustus,” jagab Siivelt skandinaavialiku töökultuuri eeliseid. “Tean üht Rootsi härrasmeest, kes oli Nordeas töötanud 41 aastat ning kui ta pensionile läks rõhutas ta just, et teda hoidis ettevõttes pidev muutumine: muutus nii tema roll Nordeas kui ka ettevõte ise ja seeläbi ei tekkinud kunagi igavust ega soovi töökohta vahetada,” muljetab Siivelt.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700