Autor: Karl-Eduard Salumäe • 14. november 2023

Õdedele terendab palgatõus, aga puhkus oleks magusamgi

Erinevalt õpetajatest on õdedel kehtiv kollektiivleping ning lootus saada kevadel rohkem kui 8% suurune palgatõus. Suurt muret valmistab aga töökoormus, mis pole tänini normaliseerunud.
Eesti Õdede Liidu president Anneli Kannus
Foto: Tiina Kõrtsini/ Õhtuleht/ Scanpix

"Kui päris aus olla, siis võib-olla me vahetaks oma palgatõusu õpetajate kahekuulise puhkuse vastu," ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammis Eesti Õdede Liidu president Anneli Kannus. Tema sõnul ei ole õdede olukord tööhulga mõttes koroonaepideemia ajaga võrreldes hüppeliselt paranenud, sest mitmed muudatused on tervishoius jätkuvalt tegemata.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700