Autorid: Meelis Mandel, Lauri Leet • 8. detsember 2023

Meelis Paavel: tööjõu olukorda võiks praegu kokku võtta nii, et üks silm nutab ja teine naerab

Töötukassa juht Meelis Paavel ütles Äripäeva raadios, et uudistest tulvav pessimism ei ole Töötukassa numbritesse suures osas veel õnneks jõudnud, sest tööandjad hoiavad oma inimesi.
Töötukassa juht Meelis Paavel
Foto: Raul Mee

Töötukassa juht Meelis Paavel ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammi intervjuus, et pessimism, mis uudistest tunda on, ei ole tegelikult Töötukassa numbritesse suures osas veel õnneks jõudnud, sest tööandjad hoiavad oma inimesi.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700