Autorid: Karl-Eduard Salumäe, Ken Rohelaan • 13. detsember 2023

Majandusminister Riisalo tahab välistööjõu taas pildile tuua

Eestis tuleks taas rohkem jututeemaks tuua välistööjõupoliitika, eeskätt talentide vaatenurgast, ütles majandus- ja IT-minister Tiit Riisalo.
Majandus- ja IT-minister Tiit Riisalo
Foto: Liis Treimann

Riisalo rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et välistööjõu kvoote vaadates tuleks riiki lubada rohkem just talente ja kvalifitseeritud töötajaid. "Traditsiooniline tööjõupoliitika võiks ka edasi jääda konservatiivseks," lisas minister.

Tiit Riisaloga vestles Karl-Eduard Salumäe.

Kuula saadet siit:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700