Autor: Indrek Mäe • 12. detsember 2023

Lihtne nipp, kuidas pensionit kahekordistada

Kui keskmise palgaga inimene ei kogu kolmandasse sambasse ega suurenda sissemakseid teise sambasse, siis jääb tema keskmine pension 700 euro juurde. Tuleva pensionifondi juhatuse liige Sten Andreas Ehrlich rääkis, kuidas seda oluliselt suureneda.
Tuleva pensionifondi juhatuse liige Sten Andreas Ehrlich
Foto: Raul Mee

“Kui inimene panustaks 17 protsenti - näiteks tõstab makseid teise sambasse ja paneb kolmandasse sambasse ka veel 8-10 protsenti oma sissetulekust - siis tema oodatav pension on umbes 1400 eurot, kaks korda kõrgem, kui see, mida ta muidu ootaks,” rääkis Ehrlich Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700