Autor: Helen Roots • 27. detsember 2023

Ruti Einpalu: kuidas arenguvestlust pidada, et see ka päriselt arendav oleks

Saade „Töö ja palk“ uurib süvitsi teemat, millega ettevõtted just praegu tegelevad või on kohe-kohe algust tegemas – need on arenguvestlused töötajatega.
Helen Roots ja Ruti Einpalu
Foto: Andres Laanem

Personaliuudiste juht Helen Roots kutsus saatesse vestluspartneriks coachi ja koolitaja Ruti Einpalu, kellele on arenguvestluste teema südameasi. Ruti abiga saame selgeks, mille poolest erineb arenguvestlus muudest vestlustest, miks sel nii palju erinevaid nimesid on ja miks arenguvestlust oma töötajatega pidada tasub.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700