Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 4. jaanuar 2024

6 kriitilist riski, millest hoiduda majandustarkvara valikul

Saates „Digitark äri” on fookuses küsimused, kuidas ettevõttele majandustarkvara tellida või seda uue vastu välja vahetada. Räägime saatekülalistega ka verivärskest ERP tellimise juhendist, mis annab tarkvara tellijale tervikülevaate protsessist ja sammsammulised abistavad juhised.
Fotol vasakult: Fujitsu majandustarkvara tiimi projektijuht Iveri Marukašvili, Thermory IT-juht Julia Ležeiko ja saatejuht Mare Timian.
Foto: Kai Koks

ERP tellimise juhendi koostas Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit mõned kuud tagasi. IT-valdkonna asjatundjad selgitavad selle juhendi näitel tarkvara tellimise protsessi ning toovad elulisi näiteid oma praktikast. Samuti jagavad nad oma kogemusi ja annavad soovitusi, kuidas seda juhendit kasutada ning millega tasub kindlasti arvestada, et ennetada majandustarkvara juurutamise projektidega seotud riske.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700