Autor: Eget Velleste • 8. jaanuar 2024

Alanud aasta seadusemuudatustes: kõik, mida ettevõtja peaks teadma

Uue aasta alguses muutus ligi 300 seadust. Millised neist omavad kaalukat mõju ettevõtjatele, võtsime arutada saates „Äripäeva fookuses“.
Selle aasta alguses kehtima hakanud maksumuudatuste kohta ütleb Marko Udras kaubandus- ja tööstuskojast, et kitsalt ainult käibemaksu tõus ettevõtjaid valusalt ei löö, kuid kõik muudatused kokku teevad seda küll.
Foto: Liis Treimann

Olulisemaid maksumuudatusi selgitas rahandusministeeriumi fiskaalpoliitika osakonna juhataja Raoul Lättemäe. Tänavuste maksumuudatuste kõrval nentis ta, et Eesti maksusüsteemis on aeg ümberkorraldusteks.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700