Autor: Sigrid Hiis • 24. jaanuar 2024

Hübriidtöö võlud ja valud: kasvab efektiivsus, suureneb eraldatus

Üha enam hübriid- ja kaugtööle suunduvad inimesed toovad selle muutusega kaasa ka juhtimiskultuuri muutuse. Kes suudab muutusega kaasas käia ja protsessi käigus paindlikkust luua, on võitja, jagab peresõbaliku tööandja märgise programmi partner Ave Laas.
Peresõbraliku tööandja märgise programmi partner Ave Laas sõnab, et juhtide jaoks seisneb väljakutse tegurite haldamises ja hajutamises. Töötajate jaoks muutub üha keerulisemaks oma töö- ja puhkeaja eristamine, mis omakorda tekitab läbipõlemist
Foto: Erakogu

„Kõik need toredad suvemajad, mida me koroona ajal renoveerisime selliselt, et saaksime seal ka talvel sees elada – inimesed näevad järjest rohkem, et nendes võiks aasta läbi paikneda. Tõsi, meie demograafilised näitajad ütlevad, et toimub suur linnastumine, aga kuskil keegi on hakanud ka teisiti mõtlema. See aga tähendab kaug- ja hübriidtöö veel suuremat rolli,“ räägib Laas.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700