23. jaanuar 2024

Palga vähendamine ja koondamine – kuidas toimida, et vaidlust ei tekiks

„Teabevara tunnis“ annab töötasu muutmise ja koondamise teemal nõu advokaadibüroo KPMG Law vandeadvokaat Kaia Kuusler.
KPMG Law vandeadvokaat Kaia Kuusler
Foto: Andres Laanem

Räägime ka paindlikkusest töötasu juures ja näiteks sellest, milliseid nüansse peab järgima koondamisest teavitamisel, mis on oluline kollektiivse koondamise puhul ja kuidas mõjutab üks Euroopa kohtu otsus töö- ja puhkeaegu Eestis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700