Autorid: Martin Johannes Teder, Stiine Reintam • 29. jaanuar 2024

IT-firma juht pidi suure palga uudise pärast töötajad kokku kutsuma

Äripäeva Infopanga andmetel mullu keskmiselt üle 8000 euro palka maksnud Microsoft Development Center Estonia tegevjuht Tanel Erm pidi Äripäeva uudise peale töötajad kokku kutsuma ja selgitama, kuidas selline number tekkis.
Microsoft Development Center Estonia tegevjuht Tanel Erm
Foto: Madis Veltman/Postimees/Scanpix

Erm rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et keskmine palganumber on Microsoftis nagu keskmine temperatuur haiglas. See pole lihtsalt kord kuus kontole laekuv summa. Reaalsuses on Ermi sõnul Microsofti kompensatsioonipakett üsna mitmetahuline. Keskmist palka tõstavad ka aastas korra makstavad preemiad ja aktsiaoptsioonid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700