Autorid: Kristjan Kurg, Hando Sinisalu • 1. veebruar 2024

Tööjõu vahendajad näevad majandustsükleid ette

Mis valdkonnas on tööjõu nõudlus endiselt kõrge ja keda on senised suured koondamised kõige enam mõjutanud, selgitab GoWorkabit juht Kristjan Vanaselja.
Tööampse vahendava ettevõtte GoWorkabit juht Kristjan Vanaselja
Foto: Liis Treimann

“Tööturg tegelikult on tugev, inimesed käivad tööl, eratarbimise kukkumist ma liiga palju ei näe ja ma näen meie enda klientide pealt, et tööjõuvajadus tegelikult meil vähenenud ei ole. Nad pigem otsivad täna võimalusi, kuidas oma tööd paindlikumalt korraldada,” rääkis Vanaselja Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Intervjuus avaldas ta, mis valdkonnas on tööjõu nõudlus endiselt kõrge ja keda on senised suured koondamised kõige enam mõjutanud. Samuti selgitas Vanaselja, miks näevad tööjõu renditeenuse pakkujad majandustsükleid ette.

Juttu tuli ka sellest, kes peamiselt tööampse kasutavad, mis tüüpi tööampse kõige rohkem pakutakse ja milliste tööde vastu on inimestel kõige suurem huvi. Samuti avaldas Vanaselja, kui palju on võimalik tööampsudega kuus teenida ja rääkis, kuidas nad jälgivad, et inimesed GoWorkabiti platvormil üle ei töötaks.

Intervjueeris Hando Sinisalu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700