Autor: Indrek Mäe • 12. veebruar 2024

Maksuamet sihib tulusid, mida ei ole tahetud varasemalt deklareerida

Küsime otse allikalt, kui murelikud peaksid olema need, kes on varem näiteks üüritulu deklareerimata jätnud.
Tulu deklareerimata jätmine või valesti deklareerimine võib tuua hilisema maksuarve koos 21,9protsendilise aastaintressiga
Foto: Pixabay

Näiteks tuleb saates “Investeerimisportfell 2030” juttu sellest, mis muutub seoses sellega, et Airbnb ja Booking hakkavad maksu- ja tolliametile andmeid edastama. Uurime otse allikalt, kui murelikud peaksid olema need, kes on varem üüritulu deklareerimata jätnud.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700