Autor: Gregor Alaküla • 29. veebruar 2024

Millega pead arvestama, kui ütled töölepingu päevapealt üles

Räägime töölepingu erakorralisest ülesütlemisest töötaja algatusel. Mida peab tööandja tegema, kui töötaja otsustab päevapealt töölepingu üles öelda, millal on töötajal selleks õigus ja kuidas taolisi olukordi ennetada?
Tööinspektsiooni töövaidluskomisjoni juhataja Greete Peetersmann (keskel), Grant Thornton Balticu õigusnõustaja Merli Kesküla (vasakul) ja Grant Thornton Balticu personalijuht Marge Litvinova (paremal)
Foto: Gregor Alaküla
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700