Autorid: Indrek Mäe, Eget Velleste • 20. märts 2024

Ettevõtjate esindaja: raskel ajal ei peaks tõusma pension ega õpetaja palk

Kui majandus ei tõuse, ei peaks tõusma ka pensionid või õpetajate palgad, ütles tööandjate keskliidu aseesimees Ivo Suursoo.
Ivo Suursoo
Foto: Raul Mee

Suursoo nentis Äripäeva raadios, et riik peaks sõnastama kõigile arusaadavalt sõnumi, et kui majanduses läheb halvasti, siis ei tõuse ka pensionäride või avalike teenistujate palgad. Ta ütles, et koguni 85 protsenti riigi sissetulekutest pärineb ettevõtjate makstud tööjõu tarbimismaksudest. Seetõttu peaks riigi fookus olema majanduse arengul.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700