27. mai 2024

Küsime advokaadilt, kas palk ikka on konfidentsiaalne info?

Kuula saadet, kus muu hulgas saad teada, kas palk on konfidentsiaalne info või mida tööandja peaks tegema, kui töötaja ei taha ametijuhendile allkirja anda.
Vasakult: Kaisa-Maria Kubpart ja Kristi Sild
Foto: Külli Seppa

Neile ja paljudele teistele küsimustele annavad vastused tööõiguse spetsialistid saates „Teabevara tund“. Stuudios on advokaadibüroo WIDEN partner ja vandeadvokaat Kristi Sild ning advokaat Kaisa-Maria Kubpart.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700