Autorid: Karl-Eduard Salumäe, Stiine Reintam • 25. juuni 2024

Panga personalijuht: kõigile sama palga maksmine on märk nõrgast juhtimisest

Sama töö tegijad ei peaks saama alati ühesugust töötasu, sest inimesed panustavad erinevalt, tõdeb SEB panga personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal.
SEB personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal
Foto: Raul Mee

SEB pank avaldas oma töötajatele nende ametikohaga seotud palgavahemikud. “Kui sama tööd tegevad inimesed on kõik suhteliselt üksteise ligidal või saavad ühte töötasu, siis ma julgeks öelda, et see on nõrga juhtimise tunnus,” sõnas Pugal Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Ta selgitas, et kõik inimesed teevad tööd veidi erineva panusega, seetõttu ei tohiks kõigile samasugust palka maksta. Pugal rääkis, miks palkade avalikustamine ette võeti ja kuidas on see SEB pangas toiminud.

Intervjueeris Karl-Eduard Salumäe.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700