Autorid: Teeli Remmelg, Sigrid Kõiv • 16. mai 2022

Palga TOP: inseneride palgaralli võtab tuure maha

Ehitusinseneride palgad jõudsid tänavu 1. kvartalis kõigi aegade tippu ja lausa 6 ettevõtet maksis üle 3000 eurost keskmist töötasu, kuid tõenäoliselt nüüd kiire kasv peatub, selgus Äripäeva Infopanga koostatud raportist. Vaata, kes olid 1. kvartalis parimad palgamaksjad.
Rahamaja. Tallinn (EST). Foto: Andras Kralla, Äripäev/Scanpix Baltics
Foto: Andras Kralla

Äripäeva Infopanga koostatud Inseneribüroode parimate palgamaksjate edetabelist selgus, et tänavu on olnud palgad veel tugevas tõusutrendis, kuid ettevõtete hinnanul on see aeglustamas pessimistlike tulevikuootuste tõttu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700