Autorid: Laura Reiter, Jane Suu • 24. oktoober 2022

TURUNDUSE PALGA TOP: Kes maksavad Eestis kõige kopsakamaid palku?

Turunduse ja kommunikatsiooni valdkonnas maksab Eestis üle 4000-eurost keskmist brutokuupalka vaid üks ettevõte. Tegu on ettevõttega, mis pakub krüptovaluuta reklaamiplatvormi Euroopa, Põhja-Ameerika ja Aasia turgudel.
Rud Pedersen Public Affairs Eesti juhtivpartner Kairi Uustulnd.

Äripäeva Infopanga andmetelt koostatud Palga TOPi algvalimisse võeti tänavu ettevõtted, kellel oli 2021. majandusaastaaruande järgi või 2022. aasta 2. kvartalis vähemalt 3 töötajat ja kes maksid vähemalt 2400 eurot keskmist bruto töötasu kuus. Turunduse ja kommunikatsiooni valdkonnas jõudis selle valimi järgi tabelisse 34 ettevõtet.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700