Autor: Aivar Hundimägi • 16. detsember 2022

TOP: Suuremate tööandjate palgatase kerkis korralikult

Maakonna suurematest tööandjatest pooltes oli III kvartalis palgatase üle 10% kõrgem kui aasta varem.
III kvartalis oli Palmse Metallis palgatase üle 22 protsendi kõrgem kui eelmise aasta samal ajal. Lääne-Virumaa parimate palgamaksjate seas oli see kõige kiirem tõus. Fotol ettevõtte omanikud ja juhid Bert Sild (vasakul) ja Janar Kalda.
Foto: Meelis Meilbaum/Virumaa Teataja/Scanpix

Kõige järsemalt on tõstnud palka Egesten Metallehitused, Flexa Eesti, Bellus Furniture, Aqva Hotels ning Virumaa Metsatööstus. Kõigis neis firmades oli aastases võrdluses III kvartalis palgatõus üle 30%, selgub Lääne-Virumaa Uudiste ja Äripäeva Infopanga koostatud maakonna III kvartali konkurentsiraportist.

Avaldame palgavõrdluse 51 Lääne-Virumaa suurima tööandja kohta.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700