Autorid: Sigrid Kõiv, Siim Sultson • 2. märts 2023

Arendusettevõtete IV kvartali palga TOP 13: kui palju kellegi juures sai

Arendusettevõtete neljanda kvartali keskmine töötasu kasvas aastaga ligi kolmandiku, aastas keskmiselt kvartali kohta aga oli kasv kesisem ja kõikumistega. Suuremate tööandjate pingereas 2000 eurost üle ja selle mitmekordne brutotöötasu on tavaline. Kõigi juures töötasu kasvas, kuid kellelgi kahanes.
Foto: Liis Treimann

Neljanda kvartali keskmine töötasu oli 3656 eurot ja see kasvas aastaga 30%. Töötasu kasv tulenes peamiselt kolmanda kvartali 30%lisest kasvust. Pärast seda töötasu kahanes ligi 7% ning tõusis taas samal määral neljandas kvartalis. Keskmiselt kasvas valdkonna töötasu eelmisel aastal 7,5% kvartalis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700