Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 27. veebruar 2023

Inseneribüroode Palga TOP50: parimas läheneb keskmine töötasu 4000 eurole

Ehitusinseneride 2022. aasta 4. kvartali keskmine töötasu oli 2265 eurot ja see kasvas aastaga 8,2%. Kuues inseneribüroos ületab keskmine palk juba 3000 euro piiri, parimas makstakse 3880 eurost keskmist tasu. Sellel aastal plaanitakse tugeva palgasurve tõttu sektoris jätkuvat palgatõusu, selgus Äripäeva Infopanga koostatud Inseneribüroode kvartaliraportist.
Foto: Andras Kralla

Valdkonna keskmise töötasu kasv on samal tasemel Eesti keskmise töötasu kasvuga. Samas tuleb märkida, et keskmise töötasu muutus oli viimase nelja kvartali jooksul üsna kõikuv: kõige kiiremini kahanes see kolmandas kvartalis – üle 4%; kõige kiiremini kasvas teises kvartalis – ligi 9%

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700