Autorid: Tõnu Tramm, Sigrid Kõiv • 15. märts 2023

TOP 30 | Kõrgeima palgaga logistikaettevõtted 2022

Millistes Eesti suuremates logistikaettevõtetes makstakse kõige enam palka? Vastuse annab Äripäeva Infopanga Logistikasektori värske raport, mille alusel osutus lõppenud aasta kõrgeima keskmise brutopalgaga logistikaettevõtteks CF&S Estonia. Kokku toome välja 30 sektori parimat palgamaksjat, kus keskmine töötajate arv on üle kümne.
Suurima palgaga ettevõtteks läbi aasta oli mullu Baltic Maritime Logistics Groupi kuuluv CF&S Estonia
Foto: CF&S Estonia

On üldteada tõsiasi, et kõige suuremat palka makstakse neis ettevõtetes, kus on vähe töötajaid, ehk vaid juhtimisega tegelevad nn kontoritöötajad. Sestap jätsime sedapuhku välja need firmad, kus on alla kümne töötaja ja keskendusime suurematele tööandjatele, mis töövõtjaid enam kõnetavad.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700