Autorid: Ken Rohelaan, Jane Suu, Siim Sultson • 19. aprill 2023

Kinnisvara PalgaTOP: esikolmiku palk ületab tagaotsa kolmandiku oma topelt

Kinnisvara Palga TOPi esikolmikusse jõudsid kaks kinnisvaraarendajat, kes maksid eelmisel aastal üle 7000 eurost palka. Esikümnesse jõudis veel viis ettevõtet, kelle juures palk ületas 6000 eurot. Erinevalt enamikust osades ettevõtetes palk langes.
Maakler näitab huvilistele korterit
Foto: Andras Kralla
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700