Autorid: Sigrid Kõiv, Siim Sultson • 16. mai 2023

Arendusettevõtete I kvartali palga TOP 18

Arendusettevõtete esimese kvartali keskmine töötasu kasvas aastaga ligi kümnendiku, ent ettevõtteti oli ka lopsakamaid kasve, samuti languseid. Absoluutarvestuses ületab mõne ettevõtte aastane töötasu muutus teise juures makstud töötasu ennast.
Kortermaja arendus
Foto: Liis Treimann
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700