Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 24. november 2023

Palga TOP: millistes ehitusfirmades maksti kõrgeimat keskmist palka?

Keskmine töötasu kasvas aastaga ehitussektoris pea 18%, paljudes ettevõtetes oli kasv isegi suurem, kirjutab Ehitusuudised.ee. Äripäeva Infopank reastas Eesti suuremad ehitusettevõtted viimase nelja kvartali keskmise palga alusel, parimatel ületab see 5000 euro piiri, osadel aga napilt 1000 eurot.
Foto: Liis Treimann

Ehituse ja arenduse konkurentsiraportis ilmuvad sektori ja ettevõtete majandusnäitajad.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700