Autor: Tõnu Tramm • 8. detsember 2023

Autovedajate palga TOP 50: palk ligi 3500 eurot kuus Lääne-Virumaa ettevõttes

Viie ja enama töötajaga maanteetranspordi ettevõtete seas oli neljal keskmine brutopalk üle 3000 euro kuus selgub Äripäeva infopanga Logistika kvartaliraportist.
Foto: Margo Novikov OÜ

Kõrgeimat palka maksti III kvartalis metsavedudega tegelevas Lääne-Virumaa ettevõttes Margo Novikov OÜ, selgub Äripäeva infopanga värskest Logistika kvartaliraportist.

Enam kui 2000 eurost palka teenisid Äripäeva Infopanga värska Logistika kvartaliraporti järgi tänavu kolmandas kvartalis 17 ettevõtet, kus kvartali keskmiselt oli palgal vähemalt viis inimest. Neist neljas ettevõttes küündis keskmine brutotöötasu üle 3000 euro.

Logistika värske kvartaliraport on saadaval SIIN

Raporti järgi maksid 50 suurimat tööjõumaksu maksjat kolmandas kvartalis riigikassasse ühtekokku ligi 8,3 miljonit eurot tööjõumakse. Suurimaks maksumaksjaks on varasema Est-Trans Kaubavedude asemel tõusnud 222 töötajaga „Tallinna Toiduveod“ AS, kes maksis kolmandas kvartalis üle poole miljoni euro (509 549 €) tööjõumakse.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700