Autor: Ken Rohelaan • 19. märts 2024

Vaata, millise riigiteenija palgatõus jääb tänavu väiksemaks

1. aprillist rakendub uus kõrgemate riigiteenijate palgaindeks, mis toob enamikule neist kaasa poole väiksema palgatõusu, kui seni kehtinud seadus ette näeks. Muudatus tuleneb sügisel tehtud kokkuhoiumuudatusest.
Foto: Pixabay

Riigiteenijate väiksem palgatõus ulatub tänavu üle 5%, kuid mõned saavad arvestada rohkem kui 10% suurema töötasuga.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700