Autorid: Jane Suu, Siim Sultson • 8. mai 2024

Kinnisvara Palga TOP 183: erinevused avaldavad muljet

Kinnisvara Palga TOPi esikolmikusse jõudsid kinnisvara ettevõtted, kelle juures ületas kuupalk tabeli kolmveerandi oma kahekordselt. Erinevalt enamikust, osades ettevõtetes palk langes. Ettevõtete juhid kommenteerivad ja prognoosivad olukorda.
Foto: Andras Kralla

Vaata, kui palju kellegi juures sai.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700