Autor: Merit Võigemast • 9. mai 2024

Hulgimüüjate Palga TOP: kannatab palka tõsta küll

Hulgikauplejad Soudal AS, Bestair OÜ ja Paulig Estonia AS tõstsid eelmisel aastal palkasid, sel aastal aga näevad kasvuvõimalusi.
Soudal AS tegevdirektor Priit-Hendrik Sumeri
Foto: Soudal AS

“Möödunud 2023. aasta oli kahtlemata keerukas aasta,” meenutas Soudal AS tegevdirektor Priit-Hendrik Sumeri. “Aasta pakkus mitmeid takistustusi nagu jätkuv kõrge inflatsioon, nõudluse oluline vähenemine, kõrged energiahinnad, sõda Ukrainas, kiiresti tõusnud euribor, ehitusmahtude jätkuv langus ning mitmete suurklientide pankrotid,” selgitas ta.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700