30. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööturu tulevik ja kuidas selleks valmis olla

Kersti Vannas, Instar EBC OÜ
Foto: erakogu
Muudatused on meie argipäev, nendeta me ei kasva ega arene. Töö on võrreldes varasemate aastatega palju muutunud, kuid mis ootab meid ees? Milline on tööturg kümne aasta pärast ja kuidas see kümme aastat ettevalmistusaega enda kasuks tööle panna?

Kakskümmend aastat tagasi otsis inimene tööd, mitte töö inimest, nüüd on vastupidi. Varem olid inimesed palju püsivamad oma töökohtadel. Seda mõjutas kasvõi see, et uue töö leidmine oli keerulisem, eriti siis, kui ei olnud isiklikke tutvusi, mis mängisid toona palju suuremat rolli kui nüüd.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700