29. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Miks on oluline olla atraktiivne tööandja?

Kersti Vannas, Instar EBC OÜ
Foto: erakogu
Tööandja brändingu agentuur Instar on alates 2010. aastast igal aastal korraldanud Eesti tudengite tööootuse uuringut. Küsimustikule vastab 2000 Eesti tudengit 15 Eesti kõrgkoolist. Hinnatakse 174 tööandja atraktiivsust ja selguvad nii noorte ootused tööandjatele kui ka Eesti atraktiivseimad tööandjad.

Miks on oluline olla atraktiivne tööandja? Üldine vastus on lihtne – selleks, et organisatsioon toimiks kindlalt ja oleks pikemas perspektiivis konkurentsivõimeline. Et tulevikus oleks ettevõttes vajalik hulk sobivaid töötajaid, on sellele vaja mõelda praegu ja luua tegevuskava, mis aitaks tagada tööandja pikaaegse atraktiivsuse just sinu organisatsioonist huvituvate sihtrühmade hulgas.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700